Lajme Shqip Tuesday, 12 February 2013 09:30

Rozana Radi është detyruar të reagoj ndaj një fotoje e cila ka qarkulluar nëpër internet, sidomos në rrjetet sociale.

Fotografie tejet provokuese, për të cilën thuhej se ishte Rozana, është shpërndarë në internet.

Por këngëtarja ka treguar për Bluetooth se ajo nuk është në fotografi.

 “Vajza në foto ka një formë të shkëlqyer fizike për të cilën edhe unë do të krenohesha. Por, në këtë rast nuk jam unë”, ka sqaruar Rozana duke shtuar se ajo tashmë është tejet e kujdesshme me fotografitë e saj, pasiqë ka treguar se njerëzit ia kanë vjedhur shpesh fotografitë personale dhe i kanë publikuar ato.