Lajme Shqip Friday, 26 April 2013 12:40

Grupi “The Wanted” kanë zbuluar detaje të reja të këngës së tyre të re.

Më interesante në gjithë punën e tyre për këngën e re, duket të jetë titulli i këngës i cili është “She walks like Rihanna” (Ajo ecë si Rihanna).

“Jemi shumë të entuziazmuar t’oi njoftojmë se është gati edhe kënga jonë më e re, e para për këtë vit. Kënga titullohet ‘She walks like Rihanna’ dhe do të publikohet më 23 qershor”, ka shkruar grupi në Twitter.