Lajme Shqip Friday, 03 May 2013 09:21

Një shtëpi në Sydney ku anëtari i grupit U2, Bono i kalonte pushimet kohë më parë, është shitur për 55.4 milionë euro.

Shtëpia i është shitur një biznesmeni kinez dhe ajo është tejet luksoze, shkruan Reuters.

Biznesmenët kinezë, njihen për blerjen e pronave të shtrenjëta në Sydney.