Lajme Shqip Wednesday, 17 April 2013 11:21

Sharon Osbourne ka thënë se ajo nuk do të kthehet tek Ozzy derisa ky i fundit t’ia dëshmojë se nuk po përdorë më alkool.

Një ditë më parë, vet Ozzy ka deklaruar se ka më shumë se 44 ditë që ai është i “kthelltë” dhe se martesa e tij me Sharon nuk është në rrezik.

Edhe burimet e TMZ, kanë treguar se nuk është as Sharon ajo që do ti jap fund martesës, por se ajo don të kthehet e të jetojë në rehati me bashkëshortin e saj.