Lajme Shqip Sunday, 07 April 2013 10:54

Janë bërë gjashtë javë prej kur është publikuar fotografia e parë e përbashkët e këngëtares Rita Ora dhe shokut më të ngushtë të futbollistit, David Bechkam, Dave Gardner.

Ata janë ribashkuar sërish. Të premtën, siç raporton Daily Mail, Rita e ka kaluar natën me Dave në klubin “Groucho”.

Takimet e tyre kanë hapur edhe spekulimet se a mund të ketë një lidhje Rita Ora me shokun e ngushtë të Beckhamit, apo me të vërtetë ata janë vetëm shokë?!