Lajme Shqip Monday, 02 November 2015 14:42

Të dielën, në X Factor u dhanë rezultatet e para, por, nuk ishin rezultatet ato që morën gjithë vëmendjen e mediave

Veshjet e Rita Orës dhe Cheryl Fernandez-Versini kishin marrë një pjesë të konsiderueshme te vëmendjes pasi që Rita Ora kishte veshur një minifund ku viheshin shumë mirë në pah këmbët e saja.

Kurse Cheryl Fernandez –Versini kishte veshur një fund pak me të gjatë, mirëpo ai ishte shumë i ngushtë dhe shfaqte shumë mirë linjat e saja.