Lajme Shqip Tuesday, 30 April 2013 15:55

Rita Ora ka performuar në Zvicër gjatë fundjavës në kuadër të kampanjës së “Calvin Klein Watches & Jewelry” për vitin 2013.

Rita është paraqitur si një zonjë e vërtetë gjatë kësaj performance, ku mbante gjithashtu të veshura rroba nga po e njëjta firmë.

“Unë jam rritur si nëpër rrugë dhe për mua është gjithmonë e vështirë kur veshi fustan mirëpo nganjëherë duhet të mësohem edhe me këtë”, ka thënë Rita pas performancës.