Lajme Shqip Monday, 20 July 2015 08:09

 Sot është dita e akullores, shkruan playboy gjerman dhe me këtë rast kjo revistë ka nxjerrë fotografitë “freskuese” të disa prej modeleve më të mira që ka pasur këtyre viteve.

E si mund të mungonin dy kosovaret, Iris Shala dhe Defina Aziri.

Ato kanë qenë pjesë e Playboyt të edicionit gjerman në muajt e kaluar, por që gjithmonë kur bëhet lista të më të mirave ato janë në mesin e tyre.

Për të shikuar artikullin original klikoni këtu: http://www.playboy.de/lifestyle/allgemein/plitsch-platsch-wasserspass