Lajme Shqip Monday, 15 April 2013 16:26

Pasiqë Jay-Z ka “sqaruar” çdo gjë në lidhje me udhëtimin e tij dhe bashkëshortes Beyonce në Kubë, nëpërmjet këngës “Open Letter”, ka reaguar Pittbull.

Këngëtari ka realizuar një “freestyle” me mbështetjen e Timbaland dhe Swizz Beatz.

“Politikanët duan të të urrejnë ty, mirëpo ata largohen në momentin kur është koha që të debatojnë për ty, pyetja e natës është: a do të ngatërroheshin ata me Zotëri Carter nëse ai do të ishte i bardhë”, thuhet në tekstin e Pittbull.