Lajme Shqip Monday, 06 June 2011 12:55

Kantautori shqipёtar Pirro Çako ёshtё mёsuar tё ketё kryer njё ndёrhyrje kirugjikale nё zemёr.

Me sa duket, sipas burimeve tё Bluetooth, pas njё periudhe gjashtё mujore kontrollesh dhe vizitash tё herё pas hershme nё Qёndrёn Spitalore Universitare nё Tiranё, mbas konsultave tё marra nga mjekёt ёshtё drejtuar pёr nё Francё ku ka kryer edhe ndёrhyrjen kirurgjikale.

Sipas mjekёve tё Qёndrёs Spitalore Universitare, Pirro ka patur probleme me koronaret e zemrёs pёr tё cilat duhej tё kryente njё intervenim kirurgjikal. Mbas kёtij operacioni tё bёrё ai vazhdon tё jetё ende nёn mbikqyrjen e mjekёve francezё.

Dhe nёse njё person pёrveçse grua apo partnere mund ta kesh pasur edhe shoqe, ajo ka qёnё pikёrisht Inva Mula! Sopranoja e famshme shqipёtare, ish-gruaja e Pirros, ka qёnё ajo qё ka qёndruar pranё tij gjatё kёsaj periudhe qё ai ka patur probleme shёndetёsore.

Ndërkaq, mbas daljes me sukses të operacionit, Inva Mula ka shkuar për të festuar 60-vjetorin e bashkëshortit të saj aktual, Hetem Ramadanit.

Redaksia e Lajmeshqip.com i uron Pirro Çakos rekuperim sa mё tё shpejtё!