Lajme Shqip Thursday, 18 April 2013 15:13

Lady Gaga është votuar si personi i dytë më me ndikin në botë gjatë dy dekadave të fundit nga magazine “TIME”.

Vendin e parë në këtë listë që është nxjerrë në bazë të një ankete online, e ka marrë liderja për të drejtat dhe liritë e njeriut, Aung San Suu Kyi.

Krijuesja e hitit “Judas” ka “goditur” edhe emra si presidentiamerikan Barack Obama, George Clooney të cilët janë ngjitur më lart në këtë listë, por megjithatë janë emrat që përbëjnë top 10-shin.

Në këtë listë nuk munguan as emra si Kate Middleton, Hillary Clinton, Oprah Winfrey dhe Michelle Obama.