Lajme Shqip Wednesday, 24 April 2013 09:57

Perrie Edwards ka thënë që anëtari i grupit One Directon,Zayn Malik nuk e ka problem nëse ajo përdorë shumë gjëra për të zbukuuar fytyrën e saj.

Ylli i grupit Little Mix, Perrie Edëards tha se ajo dhe Zayn Malik janë plotësisht të kënaqur me njëri-tjetrin.

Përkundër përqëndrimit të mediave në mes të lidhjes së tyre,Perrie tha se ata dy do arrijnë të ruajnë një marrëdhenië të shëndetshme.