Lajme Shqip Sunday, 28 April 2013 22:51

Ashton Kutcher është përfshirë në një “konfrontim fizik” me një trupërojë i cili ka keqtrajtuar një fans.

Aktori ka qenë në Kaliforni në një festival të muzikës, derisa ka përcjellur performancat e grupeve të ndryshme nga arena e V.I.P-ve, shkruan The Sun.

Mirëpo në momentin që një fanse e ka parë aktorin, ka tentuar të shkojë dhe ti flasë atij kurse rojat e sigurisë kanë ndërhyrë duke mos e lejuar atë të arrijë deri te aktorin.

Por sipas raporteve, Ashton ka reaguar duke grushtuar rojën mirëpo më pas është ndalur nga shokët e tij.