Lajme Shqip Thursday, 25 April 2013 09:51

Derisa Justin Bieber ka pritur për të takuar fansat e tij në Stokholm, ai ka shfrytëzuar kohën që ata të cilin tashmë ishin mbledhur, të performonte para tyre.

I parë mjaft në qejf, ylli 19 vjeçar ka “çmendur” fansat në Stokholm, derisa ka kënduar dhe ka vallëzuar para tyre pa mikrofon, shkruan Daily Mail.

Justin u ka kënduar “beliebersëve” të tij derisa ka pritur “ti vie radha” për të mbajtur edhe koncertin zyrtar.