Lajme Shqip Tuesday, 23 April 2013 16:06

Një  bashkëpunim tejet emocional në mes të Hunter Huyes dhe Stevie Wonder, është bërë papritmas në episodin e ri të “Dancing ëith the stars”.

Episodi i ri ishte organizuar për të nderuar pikërisht legjendën e muzikës, Stevie Ëonder.

Yjet kanë performuar këngët “All I do” dhe “I ain’t gonna stand for it”. Në këtë natë, muzika ‘cauntry’ dhe ajo R&B janë “përzier në mënyrën më të mirë”, shkruan MTV.