Lajme Shqip Wednesday, 24 April 2013 14:04

Gwyneth Paltrow është shpallur nga magazine People si femra më e bukur e vitit 2013.

Aktorja e “Iron Man 3”, ka pozuar për kopertinën e kësaj magazine, për numrin e prillit dhe të gjitha detajet në fotografi tregojnë se ajo e ka merituar  këtë titull, shkruan Daily Maiil.

“Kur jam në shtëpi jam shumë e thjesht. Rrallë ndonjëherë përdorë diçka për të rregulluar fytyrën”, ka treguar aktorja për People.