Lajme Shqip Sunday, 12 June 2011 08:11

Alexandre Pato sa herë që gjen kohë të lirë, e kalon me të dashurën e tij, Barbara Berlusconi.

Në “Rio de Janeiro”, gjatë kohës kur nuk ka training me kombëtaren braziliane, ai me të bijën e Presidentit Berlusconi kalojnë kohë në plazh dhe në restorante të ndryshme.