Lajme Shqip Tuesday, 30 April 2013 14:42

Fansat e One Direction, mund të presin për albumin e ri të grupit, deri në festn e Krishtlindjeve. Luis Tomlinson, një nga anëtarët e grupit, i ka thënë britanikes Daily Star se ata janë duke punuar në albumin e ri.

“Ne jemi duke punuar për albumin e ri, kemi filluar në fakt punën para një muaji. Jemi shumë të zënë në kërkim të melodive të mira dhe teksteve të mira. I gjithë grupi jemi shumë i kënaqur me punën që po bëjmë. Besojmë se albumi i ri do të vie për Krishtlindje”, ka thënë ai.