Lajme Shqip Monday, 29 April 2013 12:55

Pas disa javësh me probleme serioze që karakterizuan Shtetet e Bashkuara të Amerikës, presidenti amerikan Barack Obama, ka gjetur paksa qetësinë në Darkën me Korrespodentë. Presidenti ka gjetur kohë që të bëjë shaka me gjithçka.

 Ai ka bërë shaka në llogari të këngëtares Taylor Swift. Për këngët e saj “që të lëndojnë”.

Ai ka përmendur edhe udhëtimin e shumëpërfolur të reperit Jay-Z me bashkëshorten e tij, Beyonce në Kubë, raporton Huffington Post.

“Disa gjëra nganjëherë janë jashtë kontrollit tim. Për shembull, e gjithë kjo kundërthënie për udhëtimin e Jay-Z në Kubë, e pabesueshme. Unë kam 99 probleme dhe tani Jay-Z është njëri prej tyre”, ka thënë Obama, duke iu referuar hitit të vitit 2004 të reperit Jay-Z, me po njëjtin titull “99 Probleme”.