Lajme Shqip Friday, 19 April 2013 14:18

Këngëtarja e hitit “Something new”, Cheryl Cole ka thënë se ajo po kënaqet me faktin që nuk ka ndonjë plan për gjysmën tjetër të vitit.

Ajo ka thënë se nuk do të punojë më shumë dhe do të kënaqet duke pushuar, pasiqë siç ka thënë ka punuar shumë gjatë viteve të kaluara.

“Jam shumë  e lumtur që aktualisht nuk kam ndonjë plan. Momentalisht vetëm do të pushoj”, ka thënë Cheryl për Capital FM.