Lajme Shqip Tuesday, 23 April 2013 16:14

Lidhja dhe historia e tyre e dashurisë edhe nëse ka pasur ndonjë moment të keq, ata janë treguar shumë hermetikë, dhe të paktën në publik janë parë vetëm të lumtur.