Lajme Shqip Wednesday, 24 April 2013 10:00

Taylor Swift, Fun dhe Maroon 5 mbizotërojnë nominimet në Billboard Music Awards 2013.

Në këtë listë janë në nominim edhe One Direction dhe Rihanna gjithashtu.

Taylor Swift ka qenë e ngarkuar këtë vit në Billboard Music Aëards pasi është e përfshirë në 11 nominime përfshirë edhe çmimin e lakmuar Top Artist.

 Yjet e hitit ‘Live While We’re Young’, One Direction kanë dy shanse për të fituar çmimin Top Pop Album,pas nominimit të të dy albumeve të tyre, ’Up All Night’ dhe ‘Take Me Home’.

Justin Bieber, Maroon 5, One Direction, Rihanna dhe Taylor Swift që të gjithë do të konkurojnë për çmimin Top Artist.