Lajme Shqip Friday, 24 July 2015 08:19

Shqiptarja Fatmire Sinanaj, e njohur si Myla, ka akuzuar Kim Kardashianin se e ka tradhtuar të dashurin e saj të atëhershëm Reggie Bush, me reperin dhe atë në një dhomë hoteli kur ajo punonte.

Kjo akuzë ka dalë pasi Fatmirja është dëshmitare kyçe në rastin e shkurorëzimit të Kimit nga Kris Humphries, i cili dikur ishte i dashuri i Fatmires.

Ndërkohë, Sinanaj po vazhdon të ketë stil identik si të Kim Kardashianit.