Lajme Shqip Monday, 29 April 2013 18:50

Menaxheri i Justin Bieber, Scooter Braun ka thënë se Psy është i suksesshëm pasiqë njerëzit e duan vallëzimin e tij.

Menaxheri i Bieber, i cili njëherit është edhe menaxher i grupit “School Boy Records”, me të cilin Psy ka bërë kontratë që nga viti i kaluar, ka thënë se Psy e ka aftësinë që secilën këngë ta bëjë në atë mënyrë që ti bëjë njerëzit të qeshin.

“Njerëzit e duan këtë njeri sepse e duan vallëzimin e tij. Ai i bënë njerëzit të qeshin dhe mendoj se kjo është një ndër misionet e muzikës”, ka thënë ai për MTV.