Lajme Shqip Friday, 19 April 2013 14:19

Katy Perr ka zbuluar se ajo është duke inçizuar këngë për albumin e saj të tretë.

Krijuesja e hitit “Part of me” ka thënë se ajo ka fillar me inçizimin e albumit, “duke i bërë shumë presion vetes”.

“Kur unë them se do të filloj punën, kur këtë ia them një ekipi të tërë, atëherë beteja e vërtetë me veten time fillon këtu. Kam nisur të punoj për albumin tim të ardhshëm dhe po i bëj shumë presion vetes”, ka thënë Perry për Billboard.