Lajme Shqip Friday, 10 June 2011 11:11

Aktori i madh, Cage ka vёrshuar furishёm nё ambientin ku kishte mёsuar se djali i tij ishte rrahur.

Djali i tij 20-vjeçar, Weston, qё ёshtё edhe kёngёtar i muzikёs “Heavy metal”, ka reaguar duke e goditur trajnerin e tij Kevin Villegas pasi nuk e kishte lejuar tё hante njё nga ushqimet e menysё.

Por, mbas kёsaj ai e ka gjetur veten tё rrahur nё fytyrё me grushta dhe tё gjakosur keq. Kёtё gjё e kanё konfirmuar edhe dёshmitarёt.

I papёrmbajtshёm ka mbёrritur Cage, duke kёrkuar trajnerin, por ai ёshtё ndaluar nga policia dhe ёshtё futur nё ambulancё bashkё me djalin e tij, gjendjen e tё cilit mjekёt e kanё raportuar tё paqёndrueshme.