Lajme Shqip Friday, 10 June 2011 13:56

Njё lezbike ёshtё dёnuar nga gjykata me gjobёn prej 20.300 eurosh.

Jayne Hudson ishte martuar me Sandra Green nё njё ceremoni nё prill tё 2006, vetёm pesё muaj pasi lidhjet martesore tё sё njёjtёs gjini u njohёn nga ligji.

Jayne Hudson nёpёrmjet falsifikimeve i ka fshehur faktin autoriteve ligjore pёr bashkёjetesёn me Sandra Green dhe llogarinё bankare tё pёrbashkёt.

Jayne kishte njё vajzё-prind. Pёr kёtё arsye ajo merrte ndihmё financiare si prind i vetёm dhe pension pёr mbesёn e saj.

E marrё nё pyetje nga Zyra e Punёsimit dhe Pensionit  ka kёmёngulur se Green ishte vetёm njё shoqe dhe nuk kishte lidhje seksuale me tё.

Por pikёrisht dje ajo ka pranuar akuzat ndaj saj pёr tё cilёn ka marrё edhe dёnimin nga gjykata.

Ajo ёshtё dёnuar me 18 muaj liri tё kushtёzuar dhe gjobitur me tё njёjtёn shumё qё ajo kishte pёrfituar deri tani me pa tё drejtё, plot 20.300 euro!

Nё fotografi paraqitet Jayne Hudson nё tё majtё dhe Sandra Green nё tё djathtё.