Lajme Shqip Tuesday, 21 July 2015 15:01

Ajo arriti të fitonte famë duke ekspozuar linjat e trupit të saj, një mënyrë që është bërë e zakonshme kohët e fundit nga vajzat e reja, të cilat rendin pas karrierës dhe parave.

Eliona Pitarka fitoi më shumë famë, si moderatore e një emisioni në televizionin Zjarr, ku prezanton lajmet me një dekolte, pa jelekë. Ajo është një prej modeleve shqiptare, e cila promovon veten në sajtet ndërkombëtare, duke ekspozuar trupin e saj.