Lajme Shqip Friday, 26 April 2013 12:40

Raportohet se Nicki Minaj është në “negociata përfundimtare” me shefat e gilmit “The other woman” për të marrë një rol filmik, përkrah aktores Cameron Diaz.

Sipas Capital FM, këngëtarja e “Super Bass” do të luajë një karakter të Diaz, ku ajo do të paraqitet ndryshe e martuar për tri herë radhasi.

Nëse ajo arrinë këtë kontratë, atëherë Nicki do të ndjekë hapat e Rihannës dhe Rita Orës, të cilat janë paraqitur tashmë në ekranin e madh, shkruan C. FM.