Lajme Shqip Thursday, 04 April 2013 15:02

Zonja e Parë amerikane ka thënë gjatë një interviste për “Entertainment Tonight” se ajo është martuar me një “seks simbol”.

“Ai është tejet i sjellshëm. Kjo është diçka shumë e madhe për mua”, ka thënë Michelle Obama, duke shtuar se është martuar me një “seks simbol.

“Ai është një njeri me stil, i shëndetshëm, pasionant dhe inspirues. Kush nuk do donte të bie në dashuri me të?”, ka thënë Zonja e Parë.