Lajme Shqip Friday, 12 April 2013 12:12

Paul McCartney edhe një herë ka zënë vendin e parë si muzikanti më i pasur në Britani, shkruan Associated Press.

Lista është publikuar nga “Sunday Times” ndërkohë që ish anëtari i Beatles ka një pasuri prej 1.05 miliardë dollarësh.

Në këtë listë janë edhe Taylor Swift, Justin Bieber, Bon Jovi, Elton John dhe Take That.