Lajme Shqip Wednesday, 01 May 2013 08:19

Grupi tashmë i njohur Little Mix, kanë thënë që është një ndjenjë e mrekullueshme të ndjekeni nga shumë persona.

Mix kanë folur pas disa sukseseve të tyre në Amerikë dhe kanë thënë që ato ndihen shum mirë që janë një model për fansat e tyre adoleshentë.
Yjet e këngës ‘Wings’ janë duke u përgaditur në SHBA për publikimin e albumit të tyre këtë muaj.
Gjithashtu ato nuk harruan të falendërojnë prindërit e tyre,që siq thonë ato kanë qenë gjithmonë përkrahës të tyre dhe ato janë tejet falendëruese për ata.