Lajme Shqip Saturday, 27 April 2013 17:44

Leona Lewis është duke zhvilluar turneun e saj nëpër disa vende dhe konsiderohet si një ndër këngëtaret me zërin më të mirë.
Megjithëkëtë, veshja e saj ka marrë kritika jo të mira, derisa ajo është paraqitur në Glasgou mbrëmjen e së premtës në koncert.
Leona është veshur në të kuqe, megjithatë zëri i saj i mirë, duket se ka bërë të harrohet veshja e saj jo edhe aq e mirë, shkruan Daily Mail.