Lajme Shqip Thursday, 30 July 2015 16:11

Dafina, është emër i një luleje.

Ajo çel ndryshe pranë një gjetheje.

Dafina ka shumë vitamina dhe është e domosdoshme për organizmin e njeriut.

Ajo nxit humor, zvogëlon rrezikun nga sëmundjet e zemrës, redukton stresin e jo pak tjera që me një fjalë është e dobishme dhe shumë ilaç për organizmin e njeriut.

E duket se të gjitha këto veti për këngëtarin Ledri Vula, i ka edhe Dafina Zeqiri, e cila për të duket se është e domosdoshme për Ledrin sa edhe lulja që mban emrin e saj.

Madje, duket se në një kopësht me lule, Ledri ka zgjedhur Dafinën, shumë më aromatike se lulja e dafinës.

Cifti në fjalë, aq shumë i përfolur të lidhur apo jo me njëri tjetrin, ende vijojnë që përvec bashkëpunimit në muzikë, të jetojnë cdo ditë në praninë e njëri tjetrit./Oranews/