Lajme Shqip Sunday, 28 April 2013 22:49

Babai i reperit Chris Brown, Clinton, ka dhënë mendimin e tij në lidhje me çiftin Rihanna dhe Chris, duke thënë se ata nuk do të duhej të ishin bashkë.

“Megjithëse Chris dhe Rihanna janë bashkuar, kjo e fundit nuk do të duhej të ishte me të dashurin e saj të dhunshëm. Ky është vendimi i babait të Chris”, shkruan The Sun, duke iu referuar intervistës së parë që ka dhënë babai i Chris që prej bashkimit të çiftit.