Lajme Shqip Tuesday, 14 August 2012 09:22

Kelly, Brandon dhe Dylan, janë tre ndër protagonistët e serialit kult “Beverly Hills”. Por çfarë ka ndodhur me ta pas 20 vitesh?

Për të gjithë kureshtarët rishfaqet edhe një herë Jennie Garth, e cila për miliona ish-adoleshentë në të gjithë botën do të vijojë të jetë thjesht Kelly e “Beverly Hills 90210” duke ecur me siguri të jashtëzakonshme tek vetja në korridoret e një shkolle, ndonëse kanë kaluar më shumë se 20 vjet nga koha kur ajo ishte një ndër ata, studentët e West Beverly High.

Tani është akoma më e bukur… kështu shkruajnë mediat teksa komentojnë spotin e ri në të cilin tre protagonistët shfaqen së bashku, sërish në korridoret e një shkolle…këtë herë në “Back to schools” por doemos në një tjetër status.

Për të fituar zemrën e saj janë sërish ata, Brandon apo aktori Jason Priestley, dhe Dylan apo Luke Perry. Të gjithë shfaqen të dalin nga mjediset e shkollës, shfaqen në korridore dhe janë të rrethuar nga të njëjtat objekte që i identifikonin në rininë e tyre të hershme, në kohët e ‘Beverly Hills’.

Dylan shfaqet me flokë pakëz të rralluar por me motorrin e tij të adhuruar dhe  Brandon sërish me imazhin e tij prej mashkulli të bindur duke përqafuar arushin e tij të preferuar, tani gjigand. Është ky produksioni më i fundit ku do të shfaqen së bashku protagonistët e serialit hit “Beverly Hills”, që tani do të rrëfejnë jetën e tyre pas 20 viteve. (LajmeShqip.com)