Lajme Shqip Tuesday, 27 March 2012 14:13

Të rafinuara, trendi, këto mund të jenë fjalët kyçe për të përshkruar çantat perfekte të koleksionit K. Kiechel pranverë 2012.

Gjatë kërkimit tonë për trendet më të preferuara të momentit, ne shpesh herë harrojmë të vlerësojmë aksesorët elegantë që gjithmonë do të jenë prezentë pavarësisht se trendet mund të ndryshojnë shpesh.

Nëse dëshironi një çantë klasike me detaje shumë të këndshme, me ngjyra neutrale dhe shumë të këndshme për syrin, duhet domosdoshmërisht të zgjidhni një çantë nga ky koleksion.

(LajmeShqip.com)