Lajme Shqip Monday, 01 April 2013 16:40

Ata kanë kaluar shumë kohë me njëri tjetrin, kështu që nuk duhet të habitemi nëse një ditë do ti shohim në krahët e njëri tjetrit.

Pra bëhet fjalë për Tom Cruise dhe Olga Kurylenkon të cilët kanë arritur në Rusi për premierën e filmit “Oblivion”, raporton Daily Mail.

Tom është parë më në fund i qeshur, pas gjithë atyre gjërave që ka kaluar në sferën personale.

Në fakt, edhe Tom edhe Olga dukeshin shumë mirë pranë  njëri tjetrit.