Lajme Shqip Wednesday, 28 October 2015 19:26

Tash është në rangun e këngëtarëve më të mirë në Kosovë, por dikur Jehona Sopi ka qenë thjeshtë një valltare,në “shërbim” të disa këngëtarëve të tjerë!

Mjafton të kthehemi në vitin 1997, dhe t`i shohim xhirimet e videokasetave aty e gjejmë Jehonën në rolin e valltares si pjesë e koreografisë së shumë këngëtarëve, si Leonora Jakupit, Ganimete Abazit, Xenit, Gjovanit etj.

Mbase ky fakt, sic shkruan Magazina.al, e mundon tash Jehonën, por kjo ka qenë e vërteta.