Lajme Shqip Friday, 23 October 2015 13:46

Khloe dhe Lamar Odom, i cili është ende shtrirë në spital, kanë anuluar përpjekjet për divorc.

Khloe Kardashian ka shfaqur sërish format e saj trupore në një fotosesion të zjarrtë i cili shoqëron biografinë e saj të ardhshme të titulluar “Fuqia duke më mirë e zhveshur”.

Derisa libri i parë i 31 vjeçares përmban histori personale në lidhje me peshën e saj, lidhjet e saj dhe përpjeket për rregullimin e vetë-imazhit, shihet qartë se sa larg ka shkuar ajo.

Khloe, e cila këtë muaj është rikthyer sërish me bashkëshortin e saj Lamar Odom, në këtë biografi jep detaje të jetës së saj që nga ndarja me basketbollistin në vitin 2013.