Lajme Shqip Sunday, 14 April 2013 22:00

Kim Kardashian mund të lindë fëmijën e parë mes parfumeve dhe modës më të madhe, shkruan TMZ, duke iu referuar një raporti se bebja e Kim dhe Kanye, mund të lindë në Paris.

Burimet kanë treguar për TMZ, se ata janë duke kontrolluar se ku janë spitalet më të mira në botë për të lindur dhe si duket, Kim dhe Kanye kanë përshtypjen se spitalet më të mira janë në Paris.