Lajme Shqip Tuesday, 16 April 2013 11:40

Ke$ha ka rrëfyer se ajo dhe këngëtari i One Direction, Harry Stules, kanë shkruar mesazhe telefonike me njëri tjetrin dhe ka menduar se romanca mes tyre mund të marrë “përmasa më të mëdha”.

“Po kemi shkruar me njëri tjetrin. Ndoshta edhe mund të ketë diçka mes nesh, mendoj se do të ishte shumë atraktive”, ka thënë këngëtarja për E!Online.

Harry ndërkohë është i vetëm, që prej ndarjes nga Taylor Swift në fillim të këtij viti.