Lajme Shqip Wednesday, 03 April 2013 11:47

Justin Bieber po i bënë të gjitha veprimet e fundit që kanë qenë në fokusin e mediave, për shkak të ndarjes së tij nga Selena Gomez, ka thënë për TMZ, një burim i afërt me këngëtarin.

“Justin po ndjehet i torturuar dhe i lënë anash andaj kohën e fundit, ai është krejtësisht jashtë kontrollit”, ka thënë burimi.

Këngëtari kohën e fundit, ka qenë pjesë e debateve të ndryshme nëpër mediat rozë për shkak të skandaleve të vazhdueshme.