Lajme Shqip Friday, 10 June 2011 11:17

Jessica dhe Ashley Simpson do tё bashkёpunojnё pёr linjёn e tyre tё modёs, pёr herё tё parё dedikuar vetёm binjakëve.

Sipas radarit.com, veshjet do tё jenё stil i pёrditshmёrisё, ku klientёt (motrat binjake) tё gjejnё veten e tyre nёpёrmjet shijeve dhe preferencave vetiake.

“Tё krijonim njё koleksion pёr kёtё kategori njerёzish, pёr ne ishte diçka shumё e natyrshme, spontane. Jam shumё e lumtur qё po bashkёpunoj me motrёn time dhe tё sjellim bashkё nё treg stilizimet e saj”, ёshtё shprehur Jessica Simpson.