Lajme Shqip Thursday, 18 April 2013 11:55

Ditës me diell në Los Angeles, nuk ka mundur t’i rezistojë Jennifer Lopez e cila është parë duke shëtitur nëpër rrugët e këtij vendi.

Daily Mail shkruan se Jennifer si duket nuk ka mundur që në këtë ditë me diell, të mos i shfaqë pak këmbët e saja, me një fustan në të cilin padyshim dukej mjaft tërheqëse.

Mirëpo dita me diell në Los Angeles, më vonë ka filluar të ndryshojë paksa dhe era ka shpërfaqur trupin e këngëtares, pak më shumë se sa që duhej.