Lajme Shqip Sunday, 14 April 2013 11:20

 

Fotografitë  që  rrallë  kush ka shpëtuar pa i parë , e që janë  promovim i të  brendshmeve nga David Beckham, duket se e kanë shqetësuar shoqen e gruas së  tij.

Ish anëtarja e Spice Girls, Melanie Chisholm, ka thënë se nuk i bëjnë  aspak përshtypje fotot ku David shihet me të brendshme dhe se ndonjëherë  turpërohet nga ato foto.

“Kur e sheh Davidin me të  brendshmet e tij…fillon të  mendosh: ky është  bashkëshorti i shoqes time dhe unë  vërtetë  nuk dua ta shoh atë  në të brendshme”, ka thë në Melanie.

Ajo ka thënë  se puna e Davidit për promovimin e firmës është  për t’u lavduar mirë po vazhdimisht ka qenë  kritike ndaj fotgrafive, shkruan Daily Mail.

“Firma Beckham është e madhe dhe ata kanë  punuar aq shumë  për ta ndërtuar atë . I gjithë  publiku i ka sytë  kah Beckhamët, ndonjë herë ndjej keqardhje për Victorian sepse ajo kalon në për shumë  presion”, ka shtuar më  tej ajo.