Lajme Shqip Monday, 01 April 2013 10:47

Shumica e këngëtarëve kanë festuar Pashkët duke dalë me shoqëri dhe duke pirë nëpër klube të ndryshme.

Një ndër ta ka qenë edhe krijuesi i hitit “Bailamos” Enrqique Iglesias, i cili ka zgjedhur të dalë me shokët e tij për këtë festë.

Me këtë rast ai ka treguar edhe se i pëlqen shumë alkooli por gjithnjë konsumon pije alkoolike me një kontroll të madh.

“Kam filluar shumë kohë më parë pijen dhe më pëlqen. Ka disa marka të pijeve alkoolike që më pëlqejnë shumë. Por unë vazhdimisht këtë e bëj me një kontroll të caktuar”, ka thënë Engrique për People.