Lajme Shqip Sunday, 14 April 2013 11:18

Vetëm pak ditë  më  parë , Justin Bieber ka shokuar fansat e tij me stilin e ri të  flokëve. Mirëpo gjatë  një  udhëtimi për në  Amsterdam të  shtunën, është  vërtetuar se edhe vet Justin është  i zhgënjyer më  stilin e flokëve, shkruan Daily Mail.

Ylli nga Kanadaja ka future flokët nën kapelë dhe nuk ua ka treguar fare fansave stilin e ri të  flokëve në  Amsterdam.