Lajme Shqip Thursday, 04 April 2013 12:15

Sulmet e hakerëve ndaj të dhënave personale të personave të famshëm po vazhdojnë.

Hakerët së fundmi kanë vënë në cak edhe emra tjerë të njohur si Kim Kardashian, Tom Cruise, Chris Brown, Paris Hilton dhe P.Diddy.

Burimet të TMZ, kanë treguar se hakerët nuk e kanë ndërmend të ndalen me sulmet e tyre, përkundër asaj që tashmë edhe FBI ka nisur një hetim ndaj tyre. Deri tash, nuk është arrestuar askush në lidhje me këtë rast.