Lajme Shqip Thursday, 09 June 2011 15:33

Sikur tё mos mjaftonte me aq sa kemi dёgjuar dhe parё, lajme tё tjera dalin sheshit!

Natasha 28-vjeçare, gruaja e Rhodri Giggs, vёllai i Ryanit, pёrveç Ryan-it qё pretendon se prej tetё vitesh ka patur marrёdhёnie seksuale me tё, mё parё i ka besuar miqve tё saj se ka patur marrёdhёnie seksuale edhe tri emra tё tjera qё kanё luajtur pёr Manchester United.

Ato janё: Dwight Yorke, Phil Bardsley dhe Danny Simpson.

Menjёherё sa ka dalё lajmi pёr tradhёtinё e saj me Ryan, ajo ёshtё shpёrngulur me falimjen e saj pёr nё Bolton. Tani ajo nuk do tё prenoncohet pёr asgjё.

Natasha ishte shumё e njohur ndёrmjet futbollistёve tё Manchester-it. Ajo shpesh ishte e ftuar edhe nёpёr programe televizive si njё adhuruese e grupit.

S’do mend qё Natashёs i ka pёlqyer stili i jetёs sё tyre, por shpresojmё qё tё mos ketё mё pёr tё numёruar.

Pёrpos tё gjithave, gruaja e Ryan Giggs ёshtё zotuar tё qёndrojё pёrkrah burrit tё saj nё mbrojtje, tё cilёt aktualisht janё duke pushuar nё Spanjё.

Duke pёrjashtuar rastin e Imogen-it, a mos janё shpifje kёto tё tjerat?…